Бившият нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин е от хората,

...
Бившият нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин е от хората,
Коментари Харесай

Игуаин: Бензема заслужава Златната топка

Бившият нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин е от хората, които най-добре познават Карим Бензема, защото се засякоха дружно в Кралския клуб преди години.

"Бензема го познавам от 19-годишен. Конкурирахме се за едно място в офанзива, само че постоянно сме се разбирали, имаме положителни връзки. Не съм сюрпризиран, че е най-хубавият нападател в света. "Златната топка "? Заслужава я ", споделя аржентинецът в изявление за TyC Sports.

Двамата са дружно в Реал Мадрид сред 2009-а и 2013-а, когато Игуаин минава в Наполи. Те се борят за място първо при Мануел Пелегрини, а по-късно три сезона под управлението на Жозе Моуриньо.

Гонсало Игуаин е минал през Ривър Плейт, Реал Мадрид, Наполи, Ювентус, Милан, Челси, а в този момент е в Интер Маями. Нападателят разкри кой тим е оставил най-сериозна диря у него.

"Реал Мадрид е най-хубавият тим в историята. Има 14 трофеи от Шампионската лига и това е най-високото равнище за всеки футболист. Да дойде в тима на 19 години и да остана до 26 беше като че ли докосвам небето. Няма по-високо от Реал ", счита Игуаин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР