Бившият нападател на националния отбор на България и Партизан (Белград)

...
Бившият нападател на националния отбор на България и Партизан (Белград)
Коментари Харесай

Божинов: Чудо е, ако вземем точка от Сърбия

Бившият нападател на националния тим на България и Партизан (Белград) Валери Божинов даде своята прогноза за идния мач в Лесковац пред сръбския уебсайт Informer. Настоящият състезател на Костенец разкри връзката си с треньора на сърбите Драган Стойкович-Пикси и някогашния селекционер на България Младен Кръстаич, като засегна и тематиката за проблемите в българския футбол.

" Сърбия ще се класира за Европейското състезание. България няма късмет. Като човек, който е играл в Партизан, обичам сръбския народ и Сърбия, желая да отидете на Европейското състезание. След какъв брой време беше? Да, 24 години. Това поисквам от сърце на сръбския народ, да се класирате и да се борите за висок резултат, тъй като го заслужавате. Имате топ играчи и треньори. Очаквам представление! Сърбия би трябвало да победи, в действителност има потребност от точка.

Пожелавам на Сърбия Европейско състезание, а на България добър резултат. Хайде, обичам ги и двете страни, дано е тъждество. Сърбия има играчи от международна класа, за нас българите е знамение даже да вземем точка. Нека има тъждество. Ние ще сме удовлетворени от точката, вие - от класирането на Европейско. Справедливо ще е. Стимул за нас да работим още повече, а за вас - наслада, че сте на европейското. Всички ще са удовлетворени, всички ще са щастливи ", приключи Божинов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР