Бившият нападател на Наполи и на Пари Сен Жермен Езекиел

...
Бившият нападател на Наполи и на Пари Сен Жермен Езекиел
Коментари Харесай

Роднини наръгаха с нож обичан футболист

Бившият нападател на Наполи и на Пари Сен Жермен Езекиел Лавеци е бил откаран по неотложност в болница в Уругвай във вторник сутринта, откакто е бил намушкан с нож, оповестява " El Observador ".

Футболистът е признат по неотложност с фрактура на ключицата. Полицейски източници настояват, че аржентинецът е бил намушкан от един от членовете на фамилията си след спор за пари.

Бившият нападател неотдавна се появи по италианската телевизия като специалист на Amazon Prime Video Italia за мачовете на Наполи от Шампионската лига. Лавеци, който е играл за Пари Сен Жермен, Наполи, Сан Лоренцо и националния тим на Аржентина, е бил откаран в болничното заведение Санаторио Кантегрил с приятелката си Наталия Борхес.

От полицията осведомиха, че Лавеци е бил на празненство в имението си в региона на Хосе Игнасио, където живее от 2019 година. Полицейският следовател Паола Ернандес сподели, че очевидците ще бъдат разпитвани през целия ден, написа Dir.bg.

38-годишният футболист мина в Наполи от аржентинския Сан Лоренцо през 2007-а и прекара пет сезона с Партенопей, отбелязвайки 48 гола в 188 мача. Той се причисли към Пари Сен Жермен за 30 милиона евро през 2012 година и има 35 гола в 161 дуела за отбора от Лига 1.

След отказването си от футбола той се занимава с щедрост дружно с брат си.

Снимка: Gulliver/Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР