Бившият нападател на Милан Кристиан Виери засипа със суперлативи вратаря

...
Бившият нападател на Милан Кристиан Виери засипа със суперлативи вратаря
Коментари Харесай

Виери: Менян струва 200 милиона, поставям го сред най-великите в историята

Бившият нападател на Милан Кристиан Виери засипа със суперлативи вратаря на „ росонерите “ Майк Менян след успеха с 1:0 над Наполи в Шампионската лига. Френският пазач беше с огромна заслуга за триумфа, като резервира своята мрежа суха с петте си спасявания и беше определен от почитателите на отбора за Играч на мача.
 Милан още веднъж надделя Наполи и си завоюва нежен задатък преди реванша Милан още веднъж надделя Наполи и си завоюва нежен задатък преди реванша
„ Менян е слисващ феномен. Когато си на стадиона, ти си мислиш, че той в никакъв случай няма да допусне гол. Милан са го взели за 15 милиона евро? Той коства 200 милиона и е от международна класа. Поставям го измежду най-великите първенци в историята на футбола. Ако не се беше контузил, Милан щяха да имат с 10-12 точки повече в шампионата “, разяснява Виери в своето предаване Bobo TV.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР