Бившият нападател на Германия Юрген Клинсман планира да говори със

...
Бившият нападател на Германия Юрген Клинсман планира да говори със
Коментари Харесай

Клинсман ще потърси примирие с Кейрош

Бившият нападател на Германия Юрген Клинсман възнамерява да приказва със селекционера на националния тим на Иран Карлош Кейрош, с цел да " успокои нещата " след успеха на отбора над Уелс с 2:0.

В ролята си на коментатор за BBC Клинсман упрекна Иран, че са " работили със съдиите ", като загатна, че това е " част от тяхната просвета ". Кейрош реагира със серия от гневни мнения в Туитър, като назова мненията " срам " и изиска Клинсман да подаде оставка от ролята си на член на групата за механически изследвания към ФИФА. Клинсман изрази вяра, че мненията му не са разбрани вярно и разказа стила на игра на Иран като " обаятелен ".

" Има неща, които са извадени от подтекст. Ще се опитам да му се обадя и да успокоим нещата. Никога не съм подлагал на критика Карлош или щаба му. Някои помислиха и че съм подлагал на критика съдията, тъй като той не направи нищо във връзка с метода, по който се държаха на пейката. Всичко, което описах, е прочувственият метод, по който вършат нещата, в прочут смисъл той е обаятелен. Цялата скамейка изживя мача. Те подскачаха от самото начало, а Карлош е доста прочувствен треньор, той непрестанно е край тъчлинията, като се пробва да съобщи силата си на играчите ", разяснява Клинсман пред BBC.

Победата на Иран над Уелс им даде доста положителни шансове да се класират напред за първи път в историята си. Ако завоюват против отбора на Съединени американски щати, ще имат за първи път повече от една победа на огромно състезание.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР