Бившият нападател на Челси и на националния отбор на Кот

...
Бившият нападател на Челси и на националния отбор на Кот
Коментари Харесай

Представянето на отборите от Африка на това първенство е голяма крачка назад, смята Дидие Дрогба

Бившият нападател на Челси и на националния тим на Кот д'Ивоар Дидие Дрогба съобщи, че африканските национални обединения и съответните федерации би трябвало да прегледат опциите за бъдеща тактика.

Не международното състезание в Русия нито един тим от Черния контитент не проби до осминафинал, като това е за първи път от 1982-а година насам. " Мисля, че представянето на тимовете от Африка на Световното в Русия е една огромна крачка обратно. Но в това време е една чудесна опция за тимовете и федерациитеда си прегледат тактиката по какъв начин биха желали да изглеждаме в бъдеще, разяснява Дрогба пред телевизия ТРТ.

" Имаме капацитет и пари, с цел да се развиваме, само че е нужно и освен това. Ние би трябвало да създадем конструкция и да бъдем поредни, както го вършат европейските и южноамериканските тимове. И с този възторг, с който играем играта на нашия континент, можем да се надяваме на триумф, споделя още Дрогба.

Той обаче отхвърли да разяснява въпрос дали слабото показване на африканците не е удар по упоритостите на ФИФА да включи повече сформира от тези континенти на финалите.

На Мондиал 2018 Африка беше показана от пет страни: Египет, Мароко, Нигерия, Тунис и Сенегал, само че само трябваше да се задоволят с победи, само че не и с класиране. Мондиал 2018 3 кръг, четвъртък 28 юни  Сенегал 0:1краен резулат  Колумбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР