Бившият нападател на Барселона Самуел Ето’о „посъветва” Мохамед Салах да

...
Бившият нападател на Барселона Самуел Ето’о „посъветва” Мохамед Салах да
Коментари Харесай

Ето`о с препоръка към Салах: Трябва да отиде в Барселона

Бившият нападател на Барселона Самуел Ето’о „ посъветва” Мохамед Салах да се причисли към Барселона след триумфа на Египет с 1:0 над Зимбабве за Купата на Африканските народи.

Някогашният стрелец на Челси и Евертън има вяра, че стилът на игра на испанския първенец ще пасне съвършено на играта на Мо Салах. „ Ако Египет продължава с това показване, може да пострада в турнира”, показа Ето’о за КАН 2019.

„ Египетският народен тим се видя, че има проблеми в офанзива, когато Салах е надалеч от нападателите. Именно по тази причина той би трябвало да е по-въвлечен в играта на тима. Да, всеки му подава топката, само че тимът би трябвало да заиграе отборно, защото в противоположен случай няма да се получат нещата”, подчертава някогашният камерунски нападател.

Ето’о бе запитан за възможностите на Салах да укрепи Реал Мадрид и Барселона, а тогавашният нападател показа, че Барса е по-добрата алтернатива пред египетското острие на Ливърпул. „ Реал ми даде опция да напусна Африка, само че аз знаех, че стилът на Барселона е по-добър за мен. Същото мисля и за Мохамед Салах. Той има шанса да играе в най-хубавото състезание в света и би трябвало да подпише с Барселона. Мо има всичко нужно, с цел да е един от най-хубавите футболисти в света”, разяснява още Самуел Ето’о.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР