Бившият нападател и треньор на Левски Ангел Станков коментира пред

...
Бившият нападател и треньор на Левски Ангел Станков коментира пред
Коментари Харесай

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Съперниците на Левски са преодолими, всичко зависи от отбора

Бившият нападател и треньор на Левски Ангел Станков разяснява пред ТОПСПОРТ жребия на " сините " в първите два предварителни кръга на Лига Европа. Столичани се изправят против Вадуц от Лихтенщайн на старта, а по-късно вероятно могат да се изправят против литовския Жалгирис.

Специалистът разкри усещанията си и от контролата, която възпитаниците на Делио Роси изиграха с Хебър през вчерашния ден. Спарингът в Пазарджик приключи с победа 4:0 за 26-кратните първенци.

" Вадуц е реализуем тим. Мисля, че Левски няма да има проблеми. Всичко си зависи от Левски. Нивото на тимовете е близко. Разбира се, би трябвало да имаш и шанс, с цел да се оправиш със противниците си. Надявам се Левски да стигне допустимо на първо време в шампионата. С няколко триумфа в Европа ще пристигна спокойствието, а също така и финансовите доходи. В Левски ще се гледа по-спокойно при победи в първия и втория квалификационен кръг, а и на самия тим ще се гледа с друго око.

 Давиде Мариани: Левски е най-престижният клуб в България, ще се борим за купата!
Давиде Мариани: Левски е най-престижният клуб в България, ще се борим за купата!

" Харесвам Левски, одобрявам почитателите, ще покажа, че заслужавам да играя за този огромен клуб "

Вчера бях на контролата в Пазарджик. Ако тимът се приготви добре, то ще успее да отстрани противниците си. Проблем е, че сезонът приключи на 24 май. Времето за възобновяване е малко. Играчите, които са имали травми от предходния сезон, би трябвало да се възстановят. Това значи, че не упражняват и след това влизат в формалните мачове неподготвени. Това се отнася и за останалите тимове. Тези футболисти няма да имат построен темп, тъй като не са играли в контролните мачове.

Преди да стигнеш до първия формален мач, би трябвало да си изиграл минимум 4-5 контролни срещи. В тях би трябвало да се поработи за мощ, за експедитивност. За да изградиш един тим би трябвало да изиграеш няколко контролни мачове, в които 70% от времето на терена да са футболистите, които ще са титуляри.

 УЕФА промени програмата на Левски в Лига Европа поради Славия
УЕФА промени програмата на Левски в Лига Европа поради Славия

" Сините " ще играят в друг от авансово заложения ден

Този темп, за който приказвам, мъчно може да се построи за това малко време. Освен това идват и нови играчи, които не се познават с останалите. Надявам се, че Левски ще успее.

Вчера Роси пусна много млади момчета. Даде им опция да играят. Вярно е, че съперникът не бе на високо равнище, с цел да може да се преценяват качествата им. Хубавото е, че момчетата се стараха. Дано да даде път на повече от юношите, с цел да могат да влязат в темп ", разяснява Станков пред ТОПСПОРТ .

 Левски потегли с триумф в летните си контроли,
Левски потегли с триумф в летните си контроли, " сините " вкараха четири гола на Хебър

Жорди Гомес се отличи с две попадения, а по едно прибавиха Буш и Яблонски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР