Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев и негов

...
Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев и негов
Коментари Харесай

Бивш съветник на президента: Румен Радев е катил!

Бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев и негов консултант по въпросите на вътрешната политика го окачестви като " злодей " в изявление за. Неласкавата оценка е на политолога Калоян Методиев, който поече от година - от лятото на 2019-а до есента на 2020 година, работеше в администрацията на президента. Радев обаче го в профил от поста, без да дава пояснения, откакто Методиев отиде на ваучър на Българска социалистическа партия. Впоследствие стана ясно, че той е уволнен от президента, защото е подозиран, че е изнасял характерна информация на лидерката на алената партия Корнелия Нинова.

По-късно Методиев основа, който стана прочут със социологическо изследване дни преди парламентарните избори на 4 април т.г., отреждащи на Българска социалистическа партия мястото на първа политическа мощ с 30% от вота. 
 И ЦИК, и Радев се съгласиха, че избори 2 в 1 са вероятни И ЦИК, и Радев се съгласиха, че избори " 2 в 1 " са вероятни
Избори " 2 в 1 " са вероятни при един естествен темп, при изискване че срещате финансова и логистична поддръжка от държавното управление. Разясните...

В изявлението за " Труд " Калоян Методиев остро атакува президента Радев, като го назовава " злодей ", уточнявайки, че определението принадлежи на починалия Стефан Данаилов.

" Стефан Данаилов беше професор, дълготраен политик и артист, бил е министър. Между другото, най-хубавите психолози, познавачи на индивида и смисъла на думите са преподавалите във „ ВИТИЗ “. В едно от последните си изявленията по Би Ти Ви назова Радев - „ злодей “. От турски злодей значи „ нарушител, подготвен на всичко “. Има го в интернет, може да си го видят. Не мен, него чуйте и се замислете! ", споделя Методиев.

" Трябва да си кьорав, с цел да отричаш, че Радев води перманентна, подмолна и подривна война с управлението на социалистите с последна цел заличаването на партията им. През 2016 година доста хора го поддържаха, не беше единствено Българска социалистическа партия, на вълната на едно предпочитание за смяна, на мощен водач, обединител, мъжага, със социално-консервативни и национално виновни позиции... За жал нищо от това не се оказа правилно - получихме две неолиберални служебни държавни управления, разтрошаване на партийната система, събаряне на равнището на институцията до равнище работа с посолства, а не с държавни глави, дребнотемие и нищоговорене ", споделя още Калоян Методиев.

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР