Бившият ММА боец Седрик Маркс и приятелката му Кели Соренсън

...
Бившият ММА боец Седрик Маркс и приятелката му Кели Соренсън
Коментари Харесай

ММА боец разчлени тялото на майката на едно от децата му

Бившият ММА войник Седрик Маркс и приятелката му Кели Соренсън са упрекнати за убийството на майката на едно от децата на спортиста - Ейприл Пийс, през 2009 година. Според данните на следствието двамата са отвлекли Пийс от леговище за жертви на домашно принуждение в щата Вашингтон, след което я откарали в Блумингтън, щата Минесота. След убийството двамата отрязали ръцете на жертвата и извадили зъбите й, с цел да не могат органите на реда да разпознаят натрупа. По непотвърдена към този миг информация тялото на Ейприл Пийс е било заровено някъде в щатите Северна или Южна Дакота. Трупът на дамата обаче към момента не е открит.

Следствието се насочило към ветерана в ММА боевете, откакто той проявявал интерес към следствието на убийството на Ейприл Пийс. Бившият ММА войник към този момент е обвинен за двойно ликвидиране - на някогашната си другарка 28-годишната Джена Скот и 32-годишния Майкъл Суерингин. Телата им са открити на 15 януари 2019 година Смята се, че Скот и Суарингин са били убити в резиденция в Килин, Тексас, на 3 януари 2019 година Скот е имала връзка с Маркс две години. Прокурорите в щата Тексас желаят смъртна присъда за двойното ликвидиране.

Седрик Маркс взе участие в боеве в продължение на 20 години след дебюта си през 1999 година. Последният му мач беше през 2018 година. Ex-MMA Fighter Cedric Marks Hit With Another Murder Charge, Accomplice In Custody #Topbuzz https://t.co/gjutk35laK — InfantryMan76 (@Man76Infantry) March 17, 2020
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР