Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев разказа за

...
Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев разказа за
Коментари Харесай

Кралев: Радостин Василев е заплашвал служители и спортисти по коридорите на ММС

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев описа за закани към подчинени от страна на сегашния министър в оставка Радостин Василев.

„ Чувам, че жителят Радостин Василев, а.к.a. Руди Гела, си е разрешил да заплашва преминаващи по коридорите на ММС чиновници и спортисти, че като станел министър на вътрешните работи щял да ги закрие… Първата му работа щяла да бъде да вкара ГДБОП в ММС - по този начин крещял Руди по коридорите! От него зависело дали ще продължи да съществува Министерство на младежта и спорта, или не. Ако не беше тъпо, щеше да бъде смешно! “, разяснява депутатът от ГЕРБ в профила си във Facebook.

Той акцентира, че от дълго време е ясно, че Василев е оповестил война на целия спорт.

„ Той (почти) съумя да го закрие и без да върви в Министерство на вътрешните работи. Истината е, че спортните клубове в България бедстват. С направени контракти за финансиране (но не всички подписани) са 925 клуба. С действително изплатени средства са едвам 625 “, разказва някогашният министър.

Той изяснява, че проектите на клубовете по биатлон дори не са обсъждани.

„ Първата половина от 2022 година мина, дружно с нея към този момент са изпълнени и 2/3 от спортния календар. Заради фасоните на Радостин Василев над 300 клуба са получили 0 лв. финансиране от страната – те обезпечават активността си посредством заеми и заеми. Руди Гела може и да опита да отиде в Министерство на вътрешните работи, с цел да се опитва да закрие още едно министерство. Но съм уверен, че чиновниците там няма да търпят върху тях да се упражнява една пиянска дружинка аматьори “, завършва Красен Кралев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР