Бившият министър на иновациите Даниел Лолер разкри ще се прегърнат

...
Бившият министър на иновациите Даниел Лолер разкри ще се прегърнат
Коментари Харесай

Лорер сипе жлъч. Разкри прегръщат ли се с Демократична България

Бившият министър на нововъведенията Даниел Лолер разкри ще се прегърнат ли предизборно „ Продължаваме промяната ” и Демократична България. Със сигурност ще си партнираме след изборите, съобщи Лорер пред бТВ. Той посочи, че дали ще има предизборна коалиция сред двете десни обединения, ще стане ясно идната седмица. „ Продължаваме промяната ” още не може да се яви независимо на изборите, тъй като няма правосъдна регистрация. Документите на Политическа партия били съвършени, само че правосъдното решение се чака да излезе след крайния период за регистрация на вота. Така на Политическа партия отново ще са и нужни партии патерици, с чиито регистрация да играе на изборите.

Лорер също се включи във войната против президента Румен Радев и разгласи, че шепата протестиращи, проведени от Демократична България нощес, били „ всеобщи митинги ” против служебния кабинет. Икономиката растяла с 4 %, а кабинетът „ Петков ” приключил повече работа от Борисов за 12 години.

Бързите промени в управлението на Националната организация по приходите (НАП) и в Агенция „ Митници “ демонстрира извънредно добра, съвсем военна, подготовка, сподели още Даниел Лорер.

„ Тези хора са били готови и доста добре са знаели кой къде ще бъде заменен. По отношение на регионалните шефове, това е общоприета процедура за всяко държавно управление, защото те са политически назначения. По забавни са промените в Национална агенция за приходите и „ Митници “, тъй като ние оставаме България в едно положително финансово положение – има над 1,5 млрд лева.  остатък в хазната “, акцентира Лорер. Само преди дни обаче финансовият специалист на Движение за права и свободи доцент Петър Чобанов изясни, че това е механически остатък, а в България има рекорден импорт, а не експорт.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов няма право да дава препоръки за енергетиката.

„ По отношение на Борисов по тематиката газ аз бих си мълчал, тъй като 12 години той нищо не направи. Построи „ Турски поток “, който няма отклонения за България. Той дава газ на Централна Европа, само че не и на нас. Това ни коства 3 милиарда и даде на Путин сигурност да стартира войната в Украйна “, посочи представителят на Политическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР