Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че е смятал,

...
Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че е смятал,
Коментари Харесай

Почетино: Мислех си: Ще заменя Моуриньо в Реал Мадрид

Бившият управител на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че е считал, че ще застане отпред на Реал Мадрид. " Гледах Моуриньо в Мадрид и си споделях: " Може би един ден ще го заменя в Реал Мадрид ". Вижте обаче по какъв начин се обърна всичко. Той зае моето място в Тотнъм. Невероятно, нали? ", показа аржентинецът в изявление за The Guardian.

Сега Почетино е свободен сътрудник и чака оферти. Той си напомня с отчаяние изгубения край в Шампионската лига от Ливърпул преди година. " Трудно е да се одобри такава загуба. Ние бяхме доста по-добри от Ливърпул и може би заслужавахме по-добър резултат. Финалите обаче се печелят. Не е значимо какво заслужаваш или не. Никой не е квалифициран да бъде осъден с дузпа в 30-ата секунда. Всичко се промени. Много беше мъчно да спреш да плачеш, да спреш да се чувстваш зле ", призна той.

" Все още мисля, че Премиър лийг е най-силното състезание в света. Това е една от вариантите за мен... и може би е приоритет, само че не изключвам и да опитам друга страна. За момента концепцията ми е да остана тук, да пребивавам в Лондон. Тук е фамилията ми. Би било мъчно да работя в друга страна, само че не и невероятно ", съобщи той.

" Със сигурност всички усещаме болката от пандемията, защото са наранени хора, както при Пеп Гуардиола, да вземем за пример. Изпратих му известие след гибелта на майка му. Нужно е обаче да сме храбри и да се надигнем против обстановката. Футболът е наслада за хората. Щом има футбол по малкия екран, силата на хората се трансформира ", сподели още аржентинецът. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР