Бившият мъж на Миглена Ангелова - Живко Чакръкчиев, който имаше

...
Бившият мъж на Миглена Ангелова - Живко Чакръкчиев, който имаше
Коментари Харесай

Бившият мъж на Миглена Ангелова стана най-обикновен пазач! След развода си с ТВ водещата Чакръкчиев фалира бизнеса си и удари дъното

Бившият мъж на Миглена Ангелова - Живко Чакръкчиев, който имаше личен охраняем бизнес и минаваше за много състоятелен мъж, даващ работа на над 80 индивида, тотално е изпаднал, разбра HotArena.

 

Масонът очевидно доста е изгладнял, откакто е закрил всичките си компании. След развода си със скандалната тв дама, той фалирал и почнал работа като съветник и „ специалист по защитата ” в няколко огромни компании. В последните 3 години обаче той бил изпъден от няколко охранителни компании, и се принудил да стартира работа при скандалната фамилия Баневи, писа „ Уикенд “.

 

Живко Чакръкчиев сега работи като „ обектова защита ” или другояче казано - най-обикновен надзирател на къмпинг „ Каваците ”. За да получи работата, която в неговото положение е скъпа, Чакръкчиев очевидно е употребил връзки. Двамата с Николай Банев са родом от Хасково.

 

Според източниците ни Живко се е хванал за 30 лева отплата дневно и правел чудеса от подвиг, с цел да се утвърди на новото си работно място. „ Както „ Уикенд ” към този момент писа, Баневи са отдали „ Каваци ” на частна компания, само че в този момент се пробват да скапват контракта. Покрай това летовниците се „ любуват ” на гръмки кавги сред две охранителни компании и съвсем ежедневни борби.

 

Новоизлюпеният надзирател на Баневи – Живко Чакръкчиев, стана национално фамозен, откакто се ожени за Миглена Ангелова. Зад гърба си и двамата имат по няколко сватби и разводи. Те се разделиха небрежно, а Чакръкчиев очевидно е стигнал към този момент до дъното, откакто се е хванал да пази къмпинг на Баневи.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР