Бившият мъж на Джулиана Гани - Илиян Найденов беше хванат

...
Бившият мъж на Джулиана Гани - Илиян Найденов беше хванат
Коментари Харесай

Ето коя инфлуенсърка измести Джулиана Гани от сърцето на Илиян

Бившият мъж на Джулиана Гани - Илиян Найденов беше заловен в компанията на непозната брюнетка, а слуховете че тъкмо това е новата му възлюбена се удостоверяват. Момичето, с което бяха засечени в столичен ресторант се оказа различен известен инфлуенсър, Теди Цветкова, с която имат освен това от другарство, настояват осведомени.

Изглежда, че монтанският мачо се е пренасочил към друга в сектора на инфлуенсърите, откакто на гърба на Гани съумя да натрупа много известност, а това оказа помощ да разпространява книгата си за детокс храненето и пусна чай за намаляване, който се продаваше като топъл самун точно поради известността на Джулката, написа Хотнюз.

Според източниците на уеб страницата, Илиян и Теди са дружно още от предходната година. Двамата са били дружно на Коледа. Тогава, напорист кореспондент, пусна в обществената мрежа тяхна обща фотография, на която се виждаше прелестно с кого е фитнес фанатика. Кадърът обаче небрежно бе заличен от профила на въпросния, очевидно под диктовката на някогашния на Джулиана.

Теодора Цветкова има над 184 000 почитатели в Инстаграм. Тя се показва като мултифункционална обществена персона, като някои от вас евентуално ще си спомнят като Джулия от сериала " Ден и нощ ". В обществената мрежа момичето се показва още като специалист по маркетинг и реклама, специалист по цифров маркетинг, актриса, специалист връзки с обществеността, публицист, ефирен водещ. Както не непретенциозно акцентира във визитката си: " Аз съм всичко ".

Теди е цялостен пакет от благоприятни условия. От маркетинг експерт до публицист и впрочем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР