Бившият лидер на партията Brexit и отявлен защитник на излизането

...
Бившият лидер на партията Brexit и отявлен защитник на излизането
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж блъснат от ван, докато обикалял бензиностанциите за гориво

Бившият водач на партията Brexit и неприкрит бранител на излизането на Англия от Европейски Съюз Найджъл Фарадж заяви, че е бил ударен от транспортен ван, до момента в който безрезултатно се е опитвал да откри бензиностанция с налично гориво.

Според политикa, който плашеше съгражданите  си, че милиони българи ще им вземат  работните  места, актуалното държавно управление на Англия не предприема адекватни ограничения, с цел да постави кризата с горивата под надзор. Както е известно от предходната седмица бензиностанциите в страната не разполагат с задоволително гориво, заради недостиг на водачи на цистерни. Сред главните аргументи за този дефицит на водачи са новите  правила и ограничавания за работа на задгранични жители във Англия, които влязоха в действие след Брекзит.

“Правителството твърди, че рецесията с горивата е под надзор, само че аз обиколих 7 бензиностанции и на никое място няма наличност. Освен това бях ударен от ван, до момента в който изчаквах да се включа на кръгово придвижване. Прекрасно начало на деня! “, оплака се Фарадж.

Политикът, който е с френски корени, изненадващо излезе от политиката, откакто неговата акция за напускането на Англия от Европейски Съюз в последна сметка съумя. Сега той е водещ на телевизионно предаване по телевизия GB News.

The government tell us that the fuel crisis is easing…

I went to 7 petrol stations this morning and there was no fuel at any of them.

Was then hit by a van whilst stationary at a roundabout. Great start to the day!

— Nigel Farage (@Nigel_Farage)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР