Бившият лидер на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бившият лидер на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп настоява, че заплахите му срещу НАТО са начин за водене на преговори

Бившият водач на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, претендент за президентските избори в Съединени американски щати, увери в излъчено през вчерашния ден предаване, че неотдавнашните му закани против НАТО са били на първо място " метод за водене на договаряния " със страните от Алианса, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Републиканският милиардер провокира суматоха в Европа, когато през февруари заплаши, че на страните от НАТО повече няма да бъде обезпечена отбрана от Русия, в случай че не заплащат справедливия си дял. Тези мнения бяха подложени на остри рецензии от няколко европейски водачи и от неговия противник демократ, президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

" Това е метод на водене на договаряния ", отвърна Тръмп по време на среща с Найджъл Фараж, фигура от английската последна десница. " Съединени американски щати би трябвало да платят своя дял, а не каузи на всички останали ", съобщи някогашният предприемач в ефира на английския канал Джи Би нюз.

Тръмп също по този начин се похвали, че с помощта на забележките си е попълнил касата на НАТО. " Те започнаха да заплащат с помощта на тези мнения, които видяхте преди две или три седмици ", съобщи той, без да даде образци.

Републиканецът, който ще се изправи против президента демократ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на изборите през ноември, постоянно подлага на критика съдружниците си от Пакта, че не извършват уговорките си за военни разноски, написа Българска телеграфна агенция.

" Не забравяйте, че всичко това е по-важно за тях, в сравнение с за нас, ние имаме океан, който ни отделя от някои проблеми ", акцентира той през вчерашния ден. " Голям, хубав океан. "

След февруарските мнения на Тръмп ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че чака 18 съдружници да реализират задачата за разноските през тази година, напомня Ройтерс.

Освен това Тръмп още веднъж съобщи, че ще депортира мигрантите, които са минали нелегално границата сред Съединени американски щати и Мексико. " Можете да влезете в страната, само че би трябвало да влезете законно. Те са тук незаконно, изключително тези нарушители. Аз ще ги депортирам. Ще ги изгоним незабавно ", даде обещание той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР