Бившият лекар на националния отбор на САЩ по спортна гимнастика

...
Бившият лекар на националния отбор на САЩ по спортна гимнастика
Коментари Харесай

В САЩ осъдиха лекар на 175 г. затвор за посегателства срещу гимнастички

Бившият доктор на националния тим на Съединени американски щати по спортна гимнастика Лари Насър беше наказан на 175 години затвор за полови похищения против девойки от тима, съобщи Би Би Си.
Наказанието беше постановено от съд в щата Индиана.

Съдията Розмари Акилина отхвърли опита на Насър да се извини за действията си. Тя дефинира думите му като неискрени и добави, че той ще прекара остатъка от живота си в пандиза.

Подсъдимият се призна за отговорен в похищения против 10 гимнастички, в това число олимпийски състезателки.

По-рано 54-годишният доктор беше наказан от федерален съд на 60 години отнемане от независимост за владение на детска порнография.

При оповестяването на присъдата арбитър Акилина съобщи: " Както за мен беше чест да изслушам показанията на моите сестри, претърпели принуждение, на мен се падна и достойнството, и привилегията да произнеса присъдата. Вие не заслужавате да сте още веднъж на независимост когато и да било. "

" Вие по този начин и не осъзнахте какво тъкмо сте направили . Не бих Ви позволила даже до кучетата си. " - добави тя.

" Току-що подписах смъртната Ви присъда ", сподели в умозаключение Розмари Акилина.

В предходните седем дни съдът изслуша показанията на жертвите , които на моменти бяха доста прочувствени. Някои от тях обявиха, че простят на Насър.

" Чувствата ми не могат по никакъв метод да се съпоставят с болката, контузията и прочувственото опустошаване, които чувствате всички вие ", призна лекарят пред жертвите и техните близки в правосъдната зала, откакто му беше дадена думата.

" Няма думи , с които да опиша какъв брой надълбоко скърбя за станалото ", добави той като изиска амнистия от потърпевшите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР