Бившият легионер Иван Пачелиев ще бъде обвинен за убийствтоо на

...
Бившият легионер Иван Пачелиев ще бъде обвинен за убийствтоо на
Коментари Харесай

Прокуратурата ще обвини бивш легионер за убийство на фелдшер

Бившият легионер Иван Пачелиев ще бъде упрекнат за убийствтоо на медицински експерт от село Орешник, заяви окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев пред Нова тв. Заподозряният е арестуван за 24 часа, като мярката му ще бъде удължена на 72 часа.

Убийството на фелдшера в тополовградското село докара във вторник до специфична издирвателна интервенция на службите, която продължи няколко часа.

Накрая бе задържан някогашният легионер от френския легион Иван Пачелиев, който преди година и половина бе арестуван за стреля против служители на реда и се барикадира в дома си преди да бъде арестуван благодарение на психолози. Сега той е обвинен за убийството на фелдшера с хладно оръжие.

“Голяма част от обстановката към този момент е изяснена, открити са очевидци, конфискувани са записи от видеонаблюдението. Лицето не спомага за решение на обстановката. Продължаваме да работим”, изясни шефът на полицията в Хасково Ангел Цанков пред Нова.

В полицията не са получавали публични сигнали от локалните хора, че Пачелиев е рисков и основава проблеми. Предстои прокуратурата да повдигне обвинявания на заподозряния за убийството. Ако виновността му бъде потвърдена, може да получи присъда от 20 до 30 години затвор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР