Бившият култов ресторант на Гребната база Марбея ще бъде пуснат

...
Бившият култов ресторант на Гребната база Марбея ще бъде пуснат
Коментари Харесай

Пуснаха на търг култов ресторант на Гребната база за 1320 лв.на месец

Бившият паметен ресторант на Гребната база „ Марбея ” ще бъде пуснат на търг, а началната тръжна цена ще бъде 1320 лв. на месец. Това реши Общинският съвет, като промени първичните условия на наддаването.
Прочетете още
В предлагането от Община Пловдив бе дадена цена по наредбите, която е за 0,30 лв. на квадратен метър по коефициент, което правеше сумата от 240 лв..  

Предложението провокира дискусия сред кмета Здравко Димитров и Георги Величков.  Вторият напомни, че Община Пловдив е желала да даде някогашният ресторант за 50 лв. преди година по Закона за спорта, само че и новото предложение било като подарък.

„ Това е търг, всеки може да взе участие, аз нищо не правя подарък.Цената я определяте вие, както и комисията. Но това са наредби на Община Пловдив.При мен идват хора и ми споделят – дай нещо общинско, аз не давам. Вие давате с вашите решения. Имахме търг, за който ще ви срещна скоро. При цена от 1400 лв., комисията реши да го даде на 400 лева на месец. Няма да се съглася ”, сподели Зико.

Освен началната цена от 1320 лв., участникът ще би трябвало да даде и 2000 лв. депозит. Наемът е за 10 години постройката от 99 кв.м. плюс спомагателно помещение.

От третия път се одобри и решението за търг за уличната регулация от 7300 кв.м в уличната регулация на Пещерско шосе пред  УМБАЛ „ Пълмед ”.  Интерес към терена са показали от „ Пълмед ”, УМБАЛ „ Св. Георги ” и РЗИ – Пловдив.  Началната цена е по 0,30  ст. на квадратен метър, или 2207 лв..  Срокът на контракта до 10 години, или до разширението на Пещерско шосе. В търга ще могат да вземат участие единствено лечебни заведени.  

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР