Бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков

...
Бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков
Коментари Харесай

Георги Марков с култово изказване: В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче

Бившият парламентарен арбитър и сегашен народен представител от ГЕРБ Георги Марков направи паметно изявление за джендър културата и до какво води тя. Той описа, че в огромни европейски градове смесването на половете към този момент е реалност.

" Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - споделя - към този момент в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите девойки, или се целуват момче с момче. Ами по какъв начин да не е, като министър председателят на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж ", разяснява Марков в изявление за " Евродикоф ".
И какво желаеме да е в Люксембург, като министър председателят им дава подобен звук? Тоест: отбраната на християнството и на обичайното семейство е задача номер 1 за България, безапелационен е Марков.
И призна, че е удовлетворен точно от това, че е посочил темперамент във връзка с приемането на Истанбулската спогодба:

" С моя глас в комисията за младежта и за спорта съумях да удрям камбаната и в действителност предотвратих приемането на тая Истанбулска спогодба, да дойдат тук комитет от лесбийки, да вървят по нашите учебни заведения, да се занимават с децата и да пропагандират джендър идеологията, сподели депутатът от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър.
Какъв беше тоя Европарламент - с 226 депутати на Сорос, който го изгониха. Унгарците одобриха този закон антиСорос - изгониха го от Унгария, принудиха го да напусне, не са го изгонили физически - тъй като той водеше политика на заселване на милион мигранти в Европа, да ликвидира християнска Европа, да ликвидира обичайното семейство, да се женят мъже с мъже ", твърди Георги Марков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР