Бившият кмет на София Стефан Софиянски коментира в сутрешния блок

...
Бившият кмет на София Стефан Софиянски коментира в сутрешния блок
Коментари Харесай

Изначално сбъркан ли е ремонтът на Графа

Бившият кмет на София Стефан Софиянски разяснява в утринния блок на Bulgaria ON AIR ремонтът на столичния „ Граф Игнатиев “ и оставката на заместител – кмета по превоза Евгени Крусев.

По думите му, ремонтът на „ Графа “ е изначално сгрешен. Причината за изказванието е, че улицата ще бъде заобиколена от няколко спирки на метрото, както и тролейни спирки и в един миг трамваят ще се окаже непотребен. Затова, съгласно него, е трябвало да се изчака няколко години да се пусне продължението на метро и да се види какво в действителност би трябвало да се направи и в случай че е нужно да се отстранен трамвайните линии.

Софиянски е безапелационен, че не Фандъкова и Крусев са отговорните и подсети, че всичко, което се прави като поправки е гласувано и от Столичния общински съвет. „ Г-жа Йорданка Фандъкова я познавам от времето, когато аз бях кмет. Работил съм с нея. Тя си има кръвта на София “, добави той.

„ За да си кмет на София, с цел да работиш за София, би трябвало да си живял и да си роден в този град. Това касае всеки един град. Трябва от дете да обикаляш улиците, би трябвало да познаваш пулса на града. Чувам, че Мая Манолова я спрягат за кмет на София. Ами тя от оня ден живее в столицата “, сподели още Стефан Софиянски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР