Бившият кмет на Саут Бенд, щата Индиана - 38-годишният Пийт

...
Бившият кмет на Саут Бенд, щата Индиана - 38-годишният Пийт
Коментари Харесай

Бутиджидж: Джо Байдън ще възроди духа на нацията

Бившият кмет на Саут Бенд, щата Индиана - 38-годишният Пийт Бутиджидж, който отдръпването си от надпреварата за президентската номинация на Демократическата партия, разгласи поддръжката си за кандидатурата на Джо Байдън.

На протест на демократите в Далас, Бутиджидж изрази своята убеденост, че Байдън ще възроди духа на нацията като президент.

По думите му, страната се нуждае от политика, учредена на честност - " това, което Джо Байдън прави през целия си живот ".

Байдън от своя страна показа, че Бутиджидж му припомня за неговия наследник , който умря през 2015 година на 46-годишна възраст от рак.

" Не съм допускал, че в миналото ще го кажа, само че ми припомня за моя наследник Бю. Зная, че може би не значи доста за множеството хора, само че за мен е най-големият комплимент, който мога да направя на някого. " - сподели Байдън.

По-рано поддръжката си за Байдън разгласи и сенатор Ейми Клобучар , която също се отдръпна от изборната конкуренция. Тя също дойде в Далас, с цел да се срещне с гласоподавателите.
 И Ейми Клобучар се отдръпва от президентската конкуренция, поддържа Байдън
И Ейми Клобучар се отдръпва от президентската конкуренция, поддържа Байдън

Тя ще взе участие в протест в Далас…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР