Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) - Емил Наков навърши

...
Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) - Емил Наков навърши
Коментари Харесай

Емил Наков: Когато Левски и ЦСКА си застанат на местата, ще издърпат всичко в по-добра посока

Бившият изпълнителен шеф на Локомотив (Пловдив) - Емил Наков навърши 60 години през вчерашния ден. Юбилярят съобщи пред " Тема Спорт ", че в тези времена няма смисъл да се връща обратно нито във футболен, нито в житейски аспект. Под негово управление Локо Пд стана първенец на България с треньор Едуард Ераносян.

" Разбира се, че проследявам всичко на " Лаута ". Не е изключително прелестно да слушаш по какъв начин новите хора там приказват от първо лице само число, щели да вършат възобновление и всякакви такива. Аз по този начин, аз другояче... Така може да приказва единствено Христо Бонев ", сподели Наков.

Относно българския футбол, той пожела на Левски и ЦСКА да станат мощни, с цел да живне цялата игра, както и националният тим. " Ясно е, че всеобщият футбол отсъства, само че когато Левски и ЦСКА си застанат на местата, ще издърпат всичко в по-добра посока. Ще се върнат скоро, усеща се, че пропадането стопира и следва оттласкване нагоре. Това се отнася и за пловдивските клубове ", сподели някогашният шеф на смърфовете.

В момента Наков оказва помощ в бизнеса на синовете си в Кюстендил, а съгласно него страната и въобще светът не отиват на добре. " Не съм оптимист, да не споделям противоположната дума. Пандемии, войни, всичко това затвори хората в черупките им и малко или доста ги озлоби един по отношение на различен. Здраве и мир да има на планетата, това би споделил всеки, който навърши 60 години в днешно време ", сподели юбилярят.
 Христо Телкийски е новият треньор на дубъла на Локомотив (Пловдив)
Христо Телкийски е новият треньор на дубъла на Локомотив (Пловдив)

Наставникът бе показан публично през днешния ден от шефа на ДЮШ Димитър Палазов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР