Бившият изпълнителен директор на - Георги Илиев-Майкъла, говори по актуални

...
Бившият изпълнителен директор на - Георги Илиев-Майкъла, говори по актуални
Коментари Харесай

Майкъла с култово изказване: Без Ганчев ЦСКА ще е като Левски - под водата!

Бившият изпълнителен шеф на - Георги Илиев-Майкъла, приказва по настоящи тематики към ЦСКА. Той разгласи, че треньорът на отбора Стойчо Младенов споделя истината за привлечените футболисти от Локомотив Пловдив.

Обяви също по този начин, че " алените " почитатели би трябвало да взимат образец от тези на Левски, когато става въпрос за събиране на пари за обичания тим.

" Мога да потвърдя, че Стойчо Младенов споделя истината. Искаше единствено двама футболисти от Локомотив Пловдив и пусна докладна за тях. Останалите бяха доведени от шефовете - " Титан ". Това изпълнителен шеф беше и Венци Живков. По това време в се пускаше докладна за всичко. Беше значимо за нас треньорът да се обоснове за какво желае даден футболист. Стойчо Младенов пусна докладна за двама от Локомотив Пловдив. Останалите си бяха някаква договорка на шефовете.
свързани новини3361на 19.01.20225891на 10.10.2021
Левски ни сподели по какъв начин почитателите обичат тима си. През последните две години събраха милиони. Наистина и акцията на в този момент върви добре, само че ние имаме образец от тях.

Стойчо Младенов не би трябвало да търси виновността в Левски. Тази имитация за " сините братя " беше неуместна. Не би трябвало да търсим виновността другаде. Ние сме си отговорни, че допуснахме да се случи това превръщане на ЦСКА. От са прави да ни се подиграват и би трябвало да поносим.

Най-доброто за ще е да си направи стадиона. Това обаче не мисля, че може да се случи в тези периоди, които се слагат. Немислимо е до 2023 година да бъде издигнат " Българска войска ". Парите могат да се обезпечат от спонсори, може да се продаде и името на стадиона. Виждате, че на всички места в Европа е по този начин. Ако Гриша Ганчев построи нов стадион на ЦСКА, би трябвало да му създадат монумент пред него. Какво ще се случи с ЦСКА, в случай че Ганчев реши да си тръгне? Същото като с Левски... И те имаха за притежател един от най-богатите хора в България, само че в този момент са под водата ", съобщи той пред сътрудниците от " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР