Бившият изпълнителен директор и собственик на Локомотив Пловдив Емил Наков

...
Бившият изпълнителен директор и собственик на Локомотив Пловдив Емил Наков
Коментари Харесай

Емил Наков: Ако Томаш има авторитет, трябва да напусне

Бившият изпълнителен шеф и притежател на Локомотив Пловдив Емил Наков направи много забавен коментар по отношение на това, което се случва на " Лаута ".
Прочетете още
" Понякога се случва да се стигне до проваляне в последните секунди. Не бива да се вършат нещастия. Освен това отпред на Хебър е евентуално най-хубавият треньор в България в този миг - Любослав Пенев. С оглед на това, което се написа непрекъснато за протичащото се в Локо Пловдив, мисля, че е напълно закономерно да се получи загубата в последния кръг от Хебър. Не е прелестно всичко, което се написа. Христо Крушарски желае да оглави БФС и това в допълнение може би разводнява нещата. Александър Томаш самичък може да реши дали да остане отпред на отбора. Ако има престиж, при тази обстановка, би трябвало да напусне. Казвам го на база това, което се написа. Не съм в кухнята на клуба, само че се приказва, че му продават футболисти зад тила и му споделят кой да играе и кой не. Това е интервенция в работата му. Той, в случай че не е склонен, е редно да си тръгне. Това не дава отговор на неговата философия. Бори се по верен метод да завоюва купи и медали. Никак не е прелестно това “, съобщи пред " Мач Телеграф " Емил Наков.

" Треньорът има минимум виновност, че Динко Хоркаш не е преподписал. Единствено Томаш би трябвало да дефинира дали даден състезател да играе, или не. Аз постоянно съм бил последовател на това да се дава късмет на младите момчета. Мисля, че би трябвало да се дава даже повече късмет на младоците. Конкретно в тази ситуация с Томов може да кажем, че в случай че Томаш по този начин е решил, то това е вярно. Никой не може да вини момчето за загубата. Но, в случай че има външна интервенция, не е прелестно ", добави още Емил Наков, който е първенец с Локомотив Пловдив през 2004 година.

" Сега следва значим мач с Крумовград. С оглед на игрите, които демонстрираха в първите два мача от полусезона, може да кажем, че се показват мощно. Те ще се хвърлят сигурно. За Локомотив тази среща няма да е лесна. Дано всичко, което се написа в медиите и атмосферата към клуба, да не се отрази на футболистите. Дано треньорът да вземе най-правилното решение и момчетата да покажат мощна игра, с цел да се поздравят с трите точки. Не мисля, че Локо може да се бори за място в Топ 3 с тези разправии. Другите тимове ще се стабилизират задоволително. Не е загадка, че в клуба и с парите не са добре нещата “, приключи Емил Наков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР