Бившият италиански национал Антонио Касано постави Интер и техния треньор

...
Бившият италиански национал Антонио Касано постави Интер и техния треньор
Коментари Харесай

Касано: Ако “росонерите” спечелят титлата, това би било като клане за Интер

Бившият италиански национал Антонио Касано сложи Интер и техния треньор Антонио Конте напрегнат в битката за Скудетото, сравнявайки бюджета на “нерадзурите” с този на градските противници от Милан. За момента “росонерите” са водачи и имат две точки задатък пред “Змията”, само че напълно скоро - на 21 февруари, следва Дерби каузи Мадонина в шампионата. Както е известно, досегашният футболист е играл и за двата милански гранда.

“Клубът купи всички футболисти, които Конте искаше през лятото, тъй че той е задължен да завоюва. Той беше отстранен от Европа и ще е голям неуспех, в случай че не завоюва Скудетото. Милан построиха своя състав с бюджет от 1,5 млн. евро и вършат необикновен сезон. Ако “росонерите” завоюват купата, това би било като кръвопролитие за Интер. Що се отнася до Златан Ибрахимович, единствено той, ще го повторя - единствено той прекатурна шампионата с краката нагоре. Не познавам различен състезател в историята на футбола, който е бил кадърен на това, което той прави на своята 39-годишна възраст. Ако Златан завоюва Скудетото с Милан, би трябвало да заменят статуята на Мадонина пред Дуомо с такава на Ибра”, разяснява Касано пред канала на Бобо Виери в Twitch.

“Milan have built the team with €1.5 and they are playing an incredible season. If the Rossoneri win the title, it would be a massacre for Inter.”

- Antonio Cassano
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР