Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов, бе

...
Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов, бе
Коментари Харесай

Шампион на България е изхвърлен от футбола за една година

Бившият състезател на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов, бе изваден от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. 38-годишният състезател е и голмайстор на елита през сезон 2011/12.

Трикратният първенец с Лудогорец, който в този момент играе за Загорец Нова Загора, забърка скандал по време на мача от Трета лига против Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев.

За една година от футбола е изваден и вратяря на Загорец Евгени Караманов. Георги Георгиев е осъден за два мача, а клубът е санкциониран с 250 лв..

" На съображение член 25 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за една(1) година на господин Иван Стоянов Иванов и господин Евгени Руменов Караманов от ФК " Загорец(Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На съображение член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за две(2) срещи на господин Георги Йорданов Георгиев от ФК " Загорец (Нова Загора).

На съображение член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния устав се постанова имуществена глоба в размер 250 (двеста и петдесет) лв. на ФК " Загорец " град Нова Загора "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР