Бившият играч и шеф на школата на Левски Емил Спасов

...
Бившият играч и шеф на школата на Левски Емил Спасов
Коментари Харесай

Емил Спасов е разочарован от Стаси Иванов

Бившият състезател и началник на школата на Левски Емил Спасов съобщи, че е отчаян от младите играчи на сините. Според него те не правят оценка шанса, който са получили.

" Много съм отчаян от представянето на Станислав Иванов, тъй като той към този момент две години е налаган. Вече би трябвало да е умел и да поведе младите. Но не се показва на положително равнище, разочарова против Царско село и справедливо бе сменен. Юношите имат неповторимия късмет да попаднат в тима и да заслужат мястото си, само че с това показване няма по какъв начин да се получи. Те не демонстрират с нищо, че са подготвени за това.

Знам им опциите и считам, че могат да се показват доста по-добре. Вместо да дават по 60 %, те би трябвало да се надскачат постоянно. Без битка и борба няма по какъв начин да стане. Единствено бих отличил Юруков, който дава каквото може. Говорим за подмладяване, а юношите не демонстрират нищо.

А някои от тях към този момент повече от година са налагани - първо при Хубчев, а в този момент и при Георги Тодоров. От 20 години не е даван подобен късмет на младоците в Левски, а те се ослушват. Затова и публиката ги освирква ", съобщи пред " Тема Спорт " Спасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР