Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново разкритикува назначаването

...
Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново разкритикува назначаването
Коментари Харесай

Скоулс скочи на Рангник: Как беше избран този човек? Не искам да се занимавам повече с него...

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс още веднъж разкритикува назначението на Ралф Рангник за краткотраен управител на клуба след отпадането на " алените дяволи " от Атлетико (Мадрид) в Шампионската лига.

Юнайтед претърпя проваляне от настоящия първенец в Ла Лига, откакто ударът с глава на Ренан Лоди през първото полувреме изпрати Атлетико на четвъртфиналите.
 Атлетико (Мадрид) победи Манчестър Юнайтед в Шампионска лига
Поредна тъга на " Олд Трафорд ": Атлетико изхвърли Манчестър Юнайтед от Шампионската лига

" Дюшекчиите " са на 1/4 финалите

" Това идва от водачеството на Симеоне. Идва от треньор, който знае какво желае от своите играчи и по какъв начин да го реализира. Не желая да не преставам да се занимавам с Ралф Рангник, наподобява прелестен човек и приказва добре в интервютата, той е доста почтен човек ", сподели той пред BT Sport.

" Но по какъв начин беше определен да бъде управител на този клуб за шест месеца до края на сезона, в никакъв случай няма да схвана. Треньорът е голяма част от него. Играчите не са неприятни. В тима има гений, само че някой би трябвало да им покаже по какъв начин да играят, да построи метод на игра.
 Кристиано Роналдо счупи още един връх
Кристиано Роналдо счупи още един връх

Надви Касияс

" Все отново не са толкоз надарени, колкото тимовете над тях (във Висшата лига), знаем това. Но първото нещо, което този клуб би трябвало да направи, с цел да се приближи още веднъж до продобиване на лигата, е да си откри подобаващ треньор. "

" Вземете треньор, който подхожда на играчите, дайте му две или три години, с цел да построи тим. Да се избере подобаващ треньор за Юнайтед е голямо предизвикателство. В този тим има доста надарени играчи, само че няма треньор. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР