Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли не се е

...
Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли не се е
Коментари Харесай

Дебатът на Републиканската партия в Айова е несигурен, тъй като Ники Хейли не се ангажира, Кристи и Рамасвами е малко вероятно да се класират

Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли не се е заела да се яви на финалния примитивен спор на Републиканската партия в Айова, което повдига въпроси дали ще се случи.

Досега единствено губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се е заел да се появи на сцената на дебата, до момента в който някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и предприемачът Вивек Рамасвами се изправят дребни шансове даже да се класирате. Настоящата неангажираща позиция на Хейли идва, откакто тя понесе тежестта на офанзивите по време на третия спор на Републиканската партия предходната седмица.

Хейли обаче към момента приканва някогашния президент Доналд Тръмп да взе участие в дебата през януари.

„ Когато става въпрос и за президента Тръмп, мисля, че той ще би трябвало да излезе на сцената на спор тук, в Айова, тъй като се борите за гласовете на жителите на Айова. Мисля, че той би трябвало да седи там и да направи основата, “ Хейли сподели пред локална телевизионна станция в Айова.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР