Бившият гръцки национал Панайотис Коне поема поста технически директор на

...
Бившият гръцки национал Панайотис Коне поема поста технически директор на
Коментари Харесай

Панайотис Коне е новият директор на АЕК, Хименес проведе първа тренировка

Бившият гръцки национал Панайотис Коне поема поста механически шеф на АЕК Атина, оповестиха от клуба. Той наследи сърбина Илия Ивич, който беше уволнен дружно с италианския старши треньор Масимо Карера. За 33-годишният Коне това е първа работа, откакто приключи дейната си кариера. На терена, с изключение на за АЕК, се е изявявал главно в италианското състезание с тимовете на аБреша, Болоня, Удинезе, Фиорентина.

" Преди 15 години подписах тук първия си професионален контракт. АЕК имаше своя напредък в предходните няколко години, само че напоследък нещата не се получаваха. Сега би трябвало да върнем пътя нагоре, съобщи Панайотис Коне, който до пролетта към момента беше деен футболист с отбора на Уестърн Юнайтед (Австралия).

От през днешния ден треньорския пост е в ръцете на испанеца Маноло Хименес, който организира първата си подготовка с отбора въз основата на клуба в Спата. Вчера по обяд испанският треньор дойде в Атина, съпроводен от неговите помощници Хесус Калдерон и Себастиан Баскон. Новият шеф на АЕК Панайотис Коне ги приветства на летището и ги откара в хотела им.

" Наистина се връщам вкъщи! Когато АЕК ми се обади, в никакъв случай не чувам разсъдъка, а постоянно последвам сърцето си, съобщи 56-годишният експерт, който поема клуба за четвърти път в кариерата си. Той е значим за жълто-черния отбор, защото донесе първата им купа на Гърция след 24 години очакване ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР