Бившият главен стратег на Белия дом Стивън Банън напуска ръководството

...
Бившият главен стратег на Белия дом Стивън Банън напуска ръководството
Коментари Харесай

Банън напусна ръководството на "Брайтбарт" след скандала с Тръмп

Бившият основен пълководец на Белия дом Стивън Банън напуща управлението на десния уеб страница " Брайтбарт нюз " (Breitbart News) след публикуването на сериозни изявления за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и антуража му в книгата " Огън и гняв: в Белия дом на Тръмп " на Майкъл Улф, оповестиха международните организации.

Генералният шеф на " Брайтбарт нюз " Лари Солов разгласи отдръпването на Банън от поста на изпълнителен ръководител на съвета на шефовете, в известие на уеб страницата. " Ние постоянно ще сме признателни за неговия принос и за това, което ни оказа помощ да реализираме ", се споделя в известието, представено от ДПА.

Самият Банън, който напусна поста си в Белия дом през август, съобщи, че е горделив от това, което " екипът на " Брайтбарт " е постигнал в толкоз къс интервал в построяването на новинарска платформа от международна класа ".

В книгата, провокира полемики, Банън е представен да споделя, че счита за " предателска " и " непатриотична " скандалната среща на Доналд Тръмп младши, зетя на Тръмп Джаред Къшнър и някогашния началник на акцията му Пол Манафорт с руснаци, предлагащи злепоставяща информация за Хилари Клинтън, през юни 2016 година в " Тръмп тауър ". Доналд Тръмп реагира яростно, заявявайки, че Банън си е " изгубил мозъка ", а дни по-късно Банън посочи, че думите му се отнасяли за Манафорт, а не за сина на президента.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР