Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев беше обвинен от

...
Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев беше обвинен от
Коментари Харесай

Бивш МВР министър: Крайно време е, когато някой бъде обявяван за престъпник, да се дават конкретни данни

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев беше упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група. И двамата му юристи обаче са уверени, че той е безусловно почтен.

В „ Интервюто в Новините на NOVA ” някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов, съобщи, че не са му докладвали никакви материали, свързани с активността на посочения за контрабандист Никола Николов - Паскал. Той уточни, че в случай че фактически той е бил контрабандист, е необичайно в границите на над 20 години да няма произвеждане против него.

„ Крайно време е, когато някой бъде обявяван за нарушител, да се дават съответни данни ”, настоя Йорданов.

По думите му има доста необясними неща към абсурда с Агенция „ Митници ”. „ Самото начало на абсурда, безапелационната липса на информация за осъществени нарушавания от страна на упрекнатите лица. Сега има някакви обвинявания, по които те са привлечени, дефинират им се ограничения за неотклонение. Когато зная по какъв начин са приключили голям брой каузи от този вид, не съм огромен оптимист за позитивния завършек на това произвеждане ”, добави Йорданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР