Бившият главен прокурор Иван Гешев няма спомени да е ходил

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев няма спомени да е ходил
Коментари Харесай

Показанията на Иван Гешев: АКФ публикува разпита на бившия главен прокурор за Петьо Еврото

Бившият основен прокурор Иван Гешев няма мемоари да е ходил в ресторанта „ Осемте джуджета “, както и да се е срещал с Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото в последните 4 години.

Това излиза наяве от показанията на Гешев пред проверяващите, оповестени от Антикорупционния фонд.

Показанията на Иван Гешев са пред Софийската градска прокуратура от предходната година, излиза наяве от публикуваните документи.

Пред прокурора, Гешев споделя, че „ с огромна степен на възможност “ като основен прокурор не е посещавал ресторанта на Пепи Еврото, който обаче познава от 90-те години като следовател.

Той дефинира политическата конюнктура в България все още като „ покруса и позор “

Иван Гешев позволява, че други началници в прокуратурата, са ходили в ресторанта и са се срещали с Петьо Петров-Еврото.

Антикорупционният фонд разгласява и разпита на градския прокурор на София Илиана Кирилова, която споделя за познанството си с Петьо Петров-Еврото.  В средата на месеца тя отказа да се яви на чуване в Народното събрание

Беше публикуван и протоколът от претърсването в парцелите на Петров и това какви доказателства за конфискувани.

„ Какво в действителност е имало на тези осведомителни носители - надали в миналото ще научим “, разяснява журналистът Николай Стайков

„ Какво в действителност е имало на тези осведомителни носители, конфискувани от парцелите на Еврото в България и Гърция? Едва ли в миналото ще научим. Предвид метода на администрирането им по сегашния проблем и множеството обществено известни данни за това какво се е случвало обратно в годините с материални доказателства по знакови каузи “, показват от АКФ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР