Бившият германски национал Пер Мертезакер настоя, че се чувства добре

...
Бившият германски национал Пер Мертезакер настоя, че се чувства добре
Коментари Харесай

Бивш германски национал отрече да става шеф в националния отбор, щястлив е в Англия

Бившият немски национал Пер Мертезакер настоя, че се усеща добре в Арсенал и не обмисля опцията да поеме задължения в Германия, написа организация ДПА. Мертезакер е управител в академията на британския Арсенал, само че името му бе упоменато като „ съвършеният човек за работата “, в търсенето на нов шеф на националния отбор на Германия. Това мнение бе споделено от футболиста на Реал Мадрид Тони Крос, който е някогашен съотборник на Мертезакер в държавния отбор на Германия. 
 Два автогола помогнаха на подмладения Ювентус против Арсенал Два автогола помогнаха на подмладения Ювентус против Арсенал
Пред телевизия „ Ска Спортс “ Пер Мертезакер съобщи, че е доста благополучен в Англия, отпред на детско-юношеската академия на „ артилеристите “. „ Отдаден съм на работата да опитваме да намерим млади гении, а също по този начин да постановяваме съответни полезности. Това е доста, доста значимо за мен “, съобщи някогашният бранител, който има 104 мача за националния отбор на родината си. 

По мотив възможна позиция в Германската футболна федерация, той разяснява: „ Не сме говорили към момента, тъй че не желая да злоупотребявам. Всички се интересуваме от футбола в Германия и мисля, че той може да предложи доста в бъдеще “, сподели 38-годишният Мертезакер. Той се приключи дейната си спортна кариера през 2018 година след седем сезона с Арсенал.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР