Бившият футболист на ЦСКА-София Али Соу може да се похвали

...
Бившият футболист на ЦСКА-София Али Соу може да се похвали
Коментари Харесай

Уау! Вижте каква гореща мацка е тъщата на Али Соу

Бившият футболист на ЦСКА-София Али Соу може да се похвали с едно от най-сексапилните гаджета в лицето на 20-годишния модел Габриела Крекманова. Двамата се залюбиха в София, а към този момент живеят дружно в съветския град Ростов, където гамбиецът рита.

Али обаче крие и неповторимо секси тъща. Оказва се, че майката на приятелката му е не по-малко ослепителна. Двамата с Али са в прелестни връзки. Тъщата се споделя Валентина Маркова и е от Варн а. В обществените мрежи е оповестила взаимоотношенията си като комплицирани. Самата тя поддържа изцяло връзката на щерка си с тъмнокожия футболист.

" Разбира се, че съм срещнала родителите ми с приятеля ми. Цялото ми семейство го обожава ", призна наскоро Габи. Моделката и майката имат доста мощна връзка. Затова и половинката на Али Соу е трябвало да вземе доста мъчно решение, когато той я поканил при себе си в Русия. Двете се чуват по няколко пъти дневно. Бившата Мис Ловеч се прибра преди няколко дни в родната Варна. Както " България Днес " към този момент писа, тя откри морския сезон и отиде на плаж, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР