Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, говори при

...
Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, говори при
Коментари Харесай

Майкъла: Целите пред ЦСКА са нов стадион и титла

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, приказва при колекция на ветераните. На нея участваха още Джони Велинов, Филип Филипов и други.

Запитан каква година изпращат от клуба той отговори:

" Може би най-успешната за тима, тъй като сме преди всичко. Щом един тим е преди всичко значи върви добре. Дано и вторият полусезон остане по този начин. Дано тръгне и стадиона. Две неща има за ЦСКА и почитателите - стадиона да създадем и ЦСКА да стане първенец, доста години минаха "

Георги Илиев бе запитан и за новия стадион на " алените ".

" Надявам се, че до март месец ще подпишем и доста значим контракт с минстър Лечева. Мисля, че тази година ЦСКА ще стартира да строи стадиона, това ще е най-хубавото за клуба "

Разбира се, нямаше по какъв начин някогашният състезател на ЦСКА да избегне въпрос и за любимеца си на Световното състезание.

" Вече изгубих, беше Англия. Сега залагам за Аржентина, играя по-атрактивен футбол. Франция коства два милиарда, доста сериозен отбор "

Илиев бе разпитан и за декларация срещу него, която е била пусната по-рано през годината.

" Аз постоянно съм тук. То тук постоянно има заявления. Когато някой има комплекс, има декларация. Това че имат мнение, всеки би трябвало да работи. Това че някой е изразил мнение не значи, че е срещу ЦСКА и неговото управление. Много добре е за ЦСКА да се занимава синът на Гриша Ганчев, интелигентно момче. За мен мисля, че той се оправя добре и е добре за ЦСКА ", приключи Майкъла. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР