Бившият футболист на Севиля, Барселона, Ювентус, ПСЖ и бразилския национален

...
Бившият футболист на Севиля, Барселона, Ювентус, ПСЖ и бразилския национален
Коментари Харесай

Футболната звезда Дани Алвеш осъден на 4,6 г. затвор за изнасилване

Бившият футболист на " Севиля ", " Барселона ", " Ювентус ", ПСЖ и бразилския народен тим Дани Алвеш бе приет за отговорен за обезчестяване и наказан на 4 г. и 6 месеца затвор, предадоха международните организации.

Решението е на Върховния съд на Каталуния. Алвеш би трябвало да заплати обезщетение на пострадалата в размер на 150 000 евро. Прокуратурата изиска 9 година затвор.  Бразилецът може да апелира пред апелативния съд.

Той бе задържан на 20 януари предходната година по обвиняване за полово принуждение над млада жена в нощен клуб в Барселона на 31 декември. Отричаше виновност, потвърждавайки, че е правил секс по взаимно единодушие.

" Съдът смята, че е потвърдено, че жертвата не е дала единодушие и че има доказателства, в допълнение към показанията на ищеца, които да смятат изнасилването за потвърдено ", се споделя правосъдното решение.

Преди месеци той бе изоставен от брачната половинка си.

40-годишният Алвеш игра за последно за мексиканския клуб " Пумас ", който го освободи малко след ареста, по този начин кариерата му завърши. Той е носил екипите също на бразилските " Баия " и " Сао Пауло ".

Десният халф-бек е един от най-титулуваните футболисти в историята с 43 извоювани трофея. Стана шест пъти първенец на Испания, два пъти на Франция, един път на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА и три пъти Суперкупата на УЕФА.

Като част от националния тим на Бразилия завоюва по два пъти Купата на Конфедерациите (2009-а, 2013 г.) и Копа Америка (2007-ма, 2019-а), а също по този начин стана олимпийски първенец (2021 г.).
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР