Бившият футболист на Рома Родриго Тадей не спести добрите думи

...
Бившият футболист на Рома Родриго Тадей не спести добрите думи
Коментари Харесай

Бивш халф на Рома: Моуриньо е точният човек

Бившият футболист на Рома Родриго Тадей не спести положителните думи по адрес на наставника на „ вълците “ Жозе Моуриньо.

Според бразилеца, „ Специалния “ е точният човек, който може да изведе римския гранд до още по-големи триумфи, а някогашният полузащитник счита, че трофеят от лигата на конференциите е единствено началото на едно доста обещаващо бъдеще за „ джалоросите “.

„ Мисля, че най-сетне в Рома започнаха да се случват верните неща. Моуриньо е същински водач и има нрав на победител. Не единствено треньорът обаче има заслугата за положителния сезон, който изпрати клуба. Собствениците също свършиха чудесна работа и се вижда, че те в действителност желаят най-хубавото за тима и почитателите. Считам, че занапред Рома ще реализира още доста триумфи, тъй като разполага с точните хора, с цел да го направи. Спечелването на лигата на конференциите бе нещо доста значимо, тъй като по този метод прекъснахме една много дълга суша без трофей, а и съм уверен, че си върнахме уважението и на европейските грандове. Надявам се, че с всяка минала година ще ставаме по-силни, защото шефовете имат план, в който аз мощно имам вяра и босовете желаят да реализират велики неща с Рома “, разяснява Тадей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР