Бившият футболист на Реал (Мадрид) и национал на Бразилия Марсело,

...
Бившият футболист на Реал (Мадрид) и национал на Бразилия Марсело,
Коментари Харесай

Легенда на Реал контузи тежко свои съперник

Бившият футболист на Реал (Мадрид) и национал на Бразилия Марсело, който сега е състезател на Флуминензе, изрази поддръжката си към футболиста на Архентинос Хуниорс, Лусиано Санчес, който контузи тежко по време на мач от Копа Либертадорес. Левият защитник бе изпъден от игра след кошмарния случай и напусна терена със сълзи на очи. Марсело опита да преодолее един на един футболист на противника, само че загуби надзор над топката и го настъпи неумишлено с опорния крайник в горната част на пищяла.

Кракът на Лусиано Санчес поддаде на натисна и капачката на коляното се извади, оставяйки го в безпомощно положение на терена. Той бе отведен мигновено с болница за лекуване.

" Днес преживяхме призрачен сън. Неволно нанесох доста тежка контузия на мой сътрудник. Желая му бързо възстоняваване ", написа Марсело в Туитър.

От Флуминензе също показаха поддръжката си към Санчес: " Изразяваме нашата взаимност към бранителя на Архентинос - Лусиано Санчес, който бе контузен в случай по време на мача ". Срещата на стадион " Диего Армандо Марадона " приключи наедно 1:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР