Бившият футболист на Левски - Седрик Бардон обяви пред колегите

...
Бившият футболист на Левски - Седрик Бардон обяви пред колегите
Коментари Харесай

Седрик Бардон: Надявам да получа покана за финала за Купата на България

Бившият футболист на Левски - Седрик Бардон разгласи пред сътрудниците от " Гонг ", че " сините " са като феникс и има вяра, че със завръщането на треньора Станимир Стоилов е почнало писането на Синя приказка 2.

" Аз по принцип имам вяра на треньора и на играчите. В момента Левски има доста добър треньор, само че не знам дали има положителни футболисти. Това е най-важното в един тим. Трябва да има и добър треньор, и положителни футболисти в един тим, с цел да има резултати. Трудно е да се оправиш толкоз бързо след слаба година като предходната със Станимир Стоилов или с различен треньор. Той си схваща от работата, знае доста добре нещата в клуба. Трябва да се работи с неговите проекти - тактически и физически. Реалните резултати от работата му ще се видят след шест месеца. Преди това ще е доста мъчно.

Не мога да кажа неприятни думи за Тодор Батков. За мен беше добър президент за Левски. Това е първото нещо, което желая да кажа. Обаче ние бяхме първенци, играхме в Шампионска лига, стигнахме четвъртфинал в Лига Европа. Когато победиш всички, спечелиш всичко, мъчно е да се мотивираш. Това беше казусът пред нас. Имахме доста добър тим, само че с по-малко мотивация. За мен поради това Батков реши да освободи Наско и Мъри. Имахме по-слаби резултати, по-малко мотивация. Това е историята на всеки клуб. Когато няма резултати, първите изгонени са треньорът и шефът. Не мога да кажа, че това е било неточност на Батков.

Левски е в сърцето и на почитателите, и на играчите. Мъри, Гонзо, Мечо, Боре, Йовов и всички останали, са хора, които обичат доста Левски. Точно те би трябвало да са в клуба, с цел да върви Левски още веднъж напред. В момента е доста тежко финансовото състояние. Със сърце всичко се оправя.

Вярвам, че е по този начин. Мъри е индивидът, който може да направи втора " Синя приказка ". Трябва да има и играчи. Трябва да има наслаждение и самочувствие. Феновете би трябвало да са зад тима. И нещата ще се оправя. Знаете, че Левски е феникс. Винаги се оправя и се надявам да получа покана за финала за Купата на България ", сподели Бардон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР