Бившият футболист на Левски Георги Миланов е в България за

...
Бившият футболист на Левски Георги Миланов е в България за
Коментари Харесай

Георги Миланов с призив към феновете на Левски

Бившият футболист на Левски Георги Миланов е в България за няколко дни, като ще употребява този миг да отиде да гледа подготовка на " сините ". Креативният халф към този момент изигра няколко мача за новия си отбор Ал Дафра в шампионата на ОАЕ, където Миланов и съотборниците му се борят за оцеляване.

Миланов даде особено изявление пред Дарик радио, в което разяснява процесите в Левски след неговото овакантяване и какви са упованията му за развиването на " синия " клуб.
 Георги Миланов: Левски за мен е обич, пристрастеност и още нещо, липсва ми доста
Георги Миланов: Левски за мен е обич, пристрастеност и още нещо, липсва ми доста

" Писано ни е да играем с Попето "

" Имам няколко дни отмора и пристигнах да си видя фамилията. Имах малко работа, защото след прехвърлянето нямах време. Сега ми изникна опция и виждам оптимално да се възползвам от това ", сподели Миланов.

Той приказва за акомодацията към новия си отбор: " Да, към този момент направих 6-7 мача. Ние на всеки 3-4 дни имахме мач. Бше много натоварена програмата. Вече привиквам с всичко, хората в клуба доста ми оказват помощ и се усещам доста добре в тима.

Битката за оцеляване ще е много тежка. Отборът много се е подобрил като игра и резултати, само че още е надалеч от това да се е избавил. Имаме още 9 или 10 мача, които би трябвало да изиграем на доста високо равнище и ще се постарая да дам всичко за тима ".

Кретивният футболист съобщи, че следи Левски изкъсо: " Да, проследявам безусловно всичко към Левски, и контроли, и формалния мач в Търново. Доста неприятно е за всички там, беседвам с много от момчетата. Искам да се обърна към цяла " синя " България - да продължат да поддържат тима по този начин, както са то правили в последната година и половина.
 Георги Миланов: Тръпката да играеш на
Георги Миланов: Тръпката да играеш на " Герена " е по-голяма, в сравнение с " Олд Трафорд "

Един от любимците на " сините " почитатели с любопитно изявление

Ще е извънредно тежко. Много неприятни вести се случиха око Левски в последните дни, освен спортно-технически, само че аз се надявам и имам вяра, че господин Стоилов и господин Сираков вършат всичко допустимо Левски да се върне на победния път и съм сигурен, че нещата ще се подобрят още в идващия кръг ".

" Ситуацията е извънредно друга. Тогава не се знаеше дали Левски ще може да съществува, какъв брой време ще съществува. Аз пристигнах в доста тежък миг, само че тогава това не ме спря да подпиша с Левски, да дам всичко от себе си и да оказа помощ на клуба да се стабилизира. В момента нещата са доста по-различни в позитивна посока.

Следя какво се случва, виждам интервютата на старши треньора. Сега единственото, което мога да кажа, е всички да са към тима. Да, доста е тежко, доста е неприятно, само че аз съм сигурен, че нещата в Левски ще продължат да се развиват в позитивна посока и нито една договорка не може да спре почитателите да оказват помощ. Знам, че те се изтормозиха много през последните години, само че имам вяра в тях и също по този начин имам вяра на господин Сираков и господин Стоилов и имам вяра, че нещата ще се подобрят ", сподели още халфът на Ал Дафра.
 Илиян Стефанов пропусна и днешната подготовка на Левски, Петрис навън за дуела с Пирин
Илиян Стефанов пропусна и днешната подготовка на Левски, Петрис навън за дуела с Пирин

Очаква се нападателят да се завърне в строя преди гостуването на Пирин Б

" Да, несъмнено, аз съм извънреден почитател. Следя тима, подкрепям връзка с тима. Не е загадка за всички, че моите взаимоотношения с господин Сираков и господин Стоилов се извънредно топли. Пожелавам на тима да се стабилизира, колкото и да е мъчно, колкото и да е тежко, само че няма невъзможни неща. Феновете на клуба го демонстрираха в последната година и половина. В момента в тима има изклюително доста положителни футболисти, с високи трансферни суми, тъй че тимът има бъдеще и имам вяра, че ще се вземат верните решения за клуба в близкото бъдеще ", безапелационен е Миланов.

Той описа за идването си в Левски: " Аз и преди съм го казвал. Знаех, че в Левски е доста тежко, само че аз съм футболист с огромен темперамент и ми се падна опция да играя, постоянно съм мечтал като дете да играя за Левски, тъй като съм почитател на Левски. Това не съм го коментирал, тъй като желаех да дойда, да си правя работата, да дам всичко от себе си и почитателите да ме харесат поради това на терена, а не поради изявленията и приказки.
 Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Левски ще завоюва още против Пирин, публиката няма по какъв начин да устоя клуба
Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Левски ще завоюва още против Пирин, публиката няма по какъв начин да устоя клуба

" Убеден съм, че в идващите мачове Левски ще покаже по-добра игра ", сподели още той

Оценката го дава договорът, който подписах. Казал съм на всички млади футболисти, че би трябвало да се трудите. Аз година не играх футбол, липсваше ми всичко и в никакъв случай не съм спирал да имам вяра, тъй като знаех, че нещо положително ще се случи.

Когато си предан на работата, предан си на идеята Левски, с почитатели и старши треньор Станимир Столиов, извънредно доста ми помогнаха да възродя кариерата си и да подпиша този добър контракт в персонален проект. Нека младите се трудят, да не се главозамайват и да дават всичко от себе си. Така един ден ще се случат хубави неща, когато го правиш с обич и сърце и си предан ".

Футболистът приказва и за капацитета, с който разполага Левски сега: " Разбира се, да, като български млади футболисти, в Левски има много такива играчи, които натрупаха опит. Отделно има доста млади чужденци, които също може да бъдат продадени, които също са на високо равнище. В момента Левски има прекрасен капитал от футболисти, с които може пре умерено да се устоя в идващите години.
 Феновете на Левски не желаят ненужен банкрут, упорстват за отчетност
Феновете на Левски не желаят ненужен банкрут, упорстват за отчетност

Ето какво сподели Момчил Лазаров

Просто би трябвало да се трудят. Разбира, че сега настроението е неприятно, то няма по какъв начин и да е положително след тези резултати, изключително този в Търново, само че аз на следващия ден ще бъда на тренировката. Ще се опитам да поговоря с множеството, да им вкарам въодушевление преди мача с Пирин и се надявам в този мач една победа да върне Левски на победния път, да върне усмивките в клуба и отрицателната серия през последните 2 месеца доста пречи на футболистите да разпрострат цялостния си капацитет. Знам какъв брой е тежко, изключително за подобен млад тим като Левски ".

" То няма да е изненада, Ивелин Попов би трябвало да е главната фигура, към която да се гради тимът. Той е най-опитен и аз съм сигурен, че сега оказва помощ на младите футболисти, както съм го правил и аз, и съм сигурен, че той ще изведе момчетата и съм сигурен, че младите би трябвало да го слушат, да дават всичко от себе си и съм сигурен, че нещата ще се получат ", приключи Миланов по отношение на това, кой би трябвало да бъде централната фигура в Левски след неговотопреминаване в Ал Дафра.
 Левски ще уважи Апостола с неповторим екип в мача против Пирин
Левски ще уважи Апостола с неповторим екип в мача против Пирин

На 19 февруари се навършват 150 години от обесването на Васил Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР