Бившият футболист на Каляри и Ювентус Фабиан О’Нийл се нуждае

...
Бившият футболист на Каляри и Ювентус Фабиан О’Нийл се нуждае
Коментари Харесай

Бивш футболист на Ювентус и Каляри се нуждае от спешна трансплантация заради зависимостта си към алкохола

Бившият футболист на Каляри и Ювентус Фабиан О’Нийл се нуждае от трансплантация на черния дроб след дълга битка с алкохолизма. Дъщерята на някогашния национал на Уругвай Мартина призна, че татко й е в сериозно положение и е приет в болница в Монтевидео.

Според Gazzetta dello Sport момичето е признало, че О’Нийл няма да оцелее, в случай че не се реализира въпросната интервенция. Вестникът твърди, че лекарите са декларирали, че 46-годишният някогашен футболист може да бъде изписан до няколко дни, само че обстановката му остава сериозна и черният му дроб към този момент е повреден доста поради злоупотребата с алкохола. Много някогашни съотборници на играча, в това число старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, са изявили подготвеност да оказват помощ финансово, с цел да се покрие рехабилитационната стратегия на О’Нийл. “Нуждае се от трансплантация”, е признала Мартина съгласно Gazzette dello Sport. “Но, в случай че не спре да пие, няма да оживее”.

" Ha bisogno di un trapianto di fegato, se non smette subito di bere non ce la farà "

La figlia di Fabian O'Neill lancia l'allarme #ONeill | #Uruguay | #SerieAhttps://t.co/oW4E0QyB57
— Eurosport IT (@Eurosport_IT) July 2, 2020 Уругваецът с ирландски корени игра пет години за тима на Каляри в интервала сред 1995 и 2000г. След това той мина в състава на Ювентус, където игра в продължение на 2 години.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР