Бившият футболист на и национал на Германия - Бастиан Швайнщайгер,

...
Бившият футболист на и национал на Германия - Бастиан Швайнщайгер,
Коментари Харесай

Швайнщайгер разкри изненадващ проблем, довел до напускането му на Байерн

Бившият футболист на и национал на Германия - Бастиан Швайнщайгер, съобщи, че се е чувствал нежелателен от Хосеп Гуардиола по време на престоя на испанеца в клуба и това е била повода да одобри офертата на през 2015 година.
Пред немското издание " Bild am Sonntag " Швайни съобщи следното:
" Той не ми сподели, че не ме желае, само че аз го почувствах. Имаше и други играчи, които забелязахте, че той не хареса доста. Например Марио Манджукич. Винаги играех при него, само че продължих с травмите след Световното състезание. Знам, че Пеп е добър треньор. Просто стилът, който имахме при него, беше друг от този на Юп Хайнкес ", показа някогашният халф на баварците и добави:
" Не мисля, че беше непосредствен с тима. В последна сметка това евентуално липсваше малко, изключително в Шампионската лига. Тогава пристигна офертата от Манчестър Юнайтед и разбрах, че ще е добре и за двете страни да напусна ".
" Като футболист бих желал да работя под управлението на Юлиан Нагелсман. Той ми прави доста положително усещане. Показа качествата си в Лайпциг и мисля, че ще направи огромна кариера в Байерн. Играе атакуващ футбол, само че не прекомерно доста. Вярва на играчите си в отбрана. Може да направи футболистите по-добри, сподели го със Сане. Надявам се да развие някои млади играчи – доста е значимо да има футболисти с ДНК-то на Байерн в бъдеще ", сподели Швайнщайгер във връзка с сегашния треньор на немския исполин.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР