Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев е категоричен, че

...
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев е категоричен, че
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Най-добрият вариант за Тодор Неделев е трансфер в чужбина

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев е безапелационен, че пътят на Тодор Неделев във футбола би трябвало да води само до тимове в чужбина.

Той е на мнение, че сега прекосяването му в различен клуб в България, даже и това да е ЦСКА, би било крачка обратно.

 Ботев (Пд) желае Божидар Митрев!
Ботев (Пд) желае Божидар Митрев!

" Канарчетата " ще се опитат да привлекат вратаря на Левски през януари

" Ботев беше по-дорият тим в дербито с Локо и справедливо завоюва. " Канарчетата " играха добре, само че и " черно-белите " имаха няколко хубави положения през първото полувреме. Колкото до гола на Неделев - не бяхме виждали скоро такова попадение в България. Много красиво го направи. Поемането на топката, погледът къде се намира вратарят в този миг и осъществяването бяха на топ равнище.

Познавам Тошко от доста дребен. Винаги съм казвал, че той може още повече. Трябва да разбере, че в този момент е моментът да играе огромен футбол. Има безспорни качества, само че може повече. Винаги ще бъда придирчив към футболистите, които имат гений. Защото към по този начин наречените дърводелци няма по какъв начин да имам искания. Те не стават, даже и да упражняват по 24 часа дневно.

 Неделев: Голът ми е специфичен, не съм виждал подобен по българските терени
Неделев: Голът ми е специфичен, не съм виждал подобен по българските терени

" Днес спечелихме с по-добра игра "

Участвал съм в пловдивското дерби и нямам спомен за такова попадение като това на Тодор Неделев. Играли сме доста хубави мачове с Локо, само че не се сещам за подобен гол. Имаше един дуел, в който Атанас Пашев им вкара четири попадения, само че не и такова като на Тошко.

Според мен по-добрият вид от тук насетне за Неделев е чужбина. И то в тим, който развива футболистите си. Но той си взима самичък решенията. По мое време, като играеш в Ботев и отидеш в ЦСКА, беше крачка напред, само че в сегашните времена не съм доста уверен.

Надявам се този гол да му даде тласъка, че за него в този момент е време да играе огромен футбол. Тошко е мъдро и непретенциозно момче. Дано се опита нещо да направи за кариерата си ", разяснява Георгиев пред " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР