Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев изрази

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев изрази
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА има голям шанс да бие Лудогорец, догодина Левски пак ще се бори за бронза

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев изрази пред Sportal.bg удовлетворение от представянето на отбора на Саша Илич против Черно море. Майкъла е оптимист за идното дерби с Лудогорец в Разград, което има директно значение по отношение на битката за шампионската купа.

" Добър мач, изтървахме доста положения. ЦСКА победи с 2:0, а можеше да е и 4:0. Това в плейофите е добре, тук тимовете не са инцидентни. Сега излизаме за победа в Разград. Давам огромен късмет ЦСКА да вземе мача. Ако отпред на Лудогорец не беше застанал Петев, щях да дам още по-голям късмет. Много ми хареса какъв брой доста почитатели на ЦСКА бяха отишли в Пазарджик. Вярвам, че по този начин ще бъде и в Разград. Феновете на ЦСКА вършат разликата. От позиция на футболистите това не е толкоз сложен мач, тъй като няма какво да губиш - излизаш само за победа. Това е мачът! Професионалните футболисти за такива мачове мечтаят и чакат. Биеш и си първенец.
28  ЦСКА-София 2:0 Черно море
На Левски почитателите също заслужават почитание. Според мен те трябваше да бъдат и в ръководството на клуба, откакто дават пари. В тима им има положителни чужденци, само че като цяло чужденците играят за себе си, а не за тима. ЦСКА 1948 можеше да бие Левски, макар че по едно време тимът на Топузаков имаше самодейността. След почивката обаче домакините изпуснаха победа. Моите почетения към Топчо, само че откакто си потегли Мъри Стоилов, Левски трябваше да заложи на по-опитен и потвърден експерт. 
18  ЦСКА 1948 2:2 Левски I
Очаквам през идващия сезон Левски да се бори за позиция сред трето и пето място, както в този момент. Е, могат да вземат купичката, тя си е утешителна премия. Малко за наслада на почитателите. Тази година мисля, че ЦСКА 1948 ще вземе купичката. Защо не двата трофея да са в алено, да няма ядосани. Дай боже ЦСКА да завоюва шампионската купа преди да стартира градежът " Армията ". Ще бъде чудесно ", сподели Майкъла.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР