Бившият футболист Димитър Бербатов подкрепи протеста пред базата в Бояна,

...
Бившият футболист Димитър Бербатов подкрепи протеста пред базата в Бояна,
Коментари Харесай

Бербатов: Не е начинът да се замеря с киви. Призовах за мирен протест, не одобрявам подобни прояви

Бившият футболист Димитър Бербатов поддържа митинга пред базата в Бояна, където почитателите на клубовете още веднъж се събраха в символ на митинг към актуалното управление на БФС, само че сподели, че не е вярно да се хвърлят предмети по централата.

„ Както дадох обещание, пристигнах, тъй като поддържам солидарността към дребните клубове. Това е най-важното в тази ситуация. Щом си огромен, би трябвало да помагаш на дребните. Такова обединяване в сложни времена е доста значимо. Не е методът да се замеря с киви. Имаме добра база, тя не е отговорна за това, което се случва. Призовах за кротичък митинг, не утвърждавам сходни прояви. Не съм ги видял, тъй като не съм бил тук, само че в случай че бях, щеше да се случи противоположното. Ще приказвам с хората. Ние сме разнообразни. Като човек, който търси обединяване съм задължен да диря огромните клубове. Левски са съперник на терена, само че отвън терена би трябвало да има обединяване и почитание. Беше мое обвързване. Видях се с Мъри, Наско, Иво Ивков и Даниел Боримиров. Говорихме намерено. Споделих им това, което виждам като цели.

Казах им какво ще се случи с дребните клубове. Не желая да приказвам от името на други хора, мога единствено да кажа, че срещата с Левски беше ползотворна. На терена постоянно има конкуренция, само че отвън него постоянно може да се откри решение. По стичане на събитията сме принудени да стигаме до такива юридически перипети. Бездействието не е излаз, а съучастничество “, сподели Бербатов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР