Бившият френски национал Давид Трезеге, който успя да победи тима

...
Бившият френски национал Давид Трезеге, който успя да победи тима
Коментари Харесай

Англия - Франция ще бъде най-хубавият четвъртфинал, убеден е Трезеге

Бившият френски национал Давид Трезеге, който съумя да победи отбора на Англия с " петлите " на Евро 2004, дефинира четвъртфинала сред двата отбора като " най-хубавия " на Мондиал 2022.
 Патрис Евра: Англичаните няма да могат да спрат Мбапе и Франция ще ги разгроми Патрис Евра: Англичаните няма да могат да спрат Мбапе и Франция ще ги разгроми
" Имам шанса да познавам Гарет Саутгейт посредством ФИФА. Той не е типичен британски треньор, доста по-дисциплиниран е тактически. Кайл Уокър е доста мощен футболист. Той играе в тим, който всеки мач излиза за победа. Бърз и мощен е, играе в състезание, където физиката е доста значима. Ще бъде прекрасен двубой с Килиан Мбапе. С Мбапе по едното крило и Усман Дембеле по другото концепцията би трябвало да бъде да се предизвика Франция, която прави разликата с помощта на фланговите си нападатели - на техниката и скоростта им ", сподели Трезеге пред организация " Франс прес ".

" Дидие Дешан пробва да не разбърква доста нещата, усеща, че тимът му е добре. Когато запасите влизат, динамичността не се трансформира. Това е треньор, който остана в историята. Той е наясно за качествата на играчите си и това е доста значимо на Световно състезание. Топ играчите на подобен конгрес имат потребност единствено от дребни препоръки. Той е доста мощен в това. Дешан схваща играчите си и по този начин съумява да извлече максимума ", сподели още европейският първенец от 2000 година.

" В края на 90-те години най-големият противник бе Италия. Англичаните пристигнаха по-късно, през 2004 година усетихме, че се завръща огромно съревнование. Испания също е един от тези огромни тимове. Англичаните си дават сметка за качествата си. Те са уверени. Това е мач, в който и почитателите ще имат роля. Това ще бъде най-хубавият четвъртфинал за гледане съгласно мен ", приключи Трезеге.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР