Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви днес на

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви днес на
Коментари Харесай

Владислав Горанов след разпита: Свидетелят Петков инициира всичко дотук

Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви през днешния ден на разпит в прокуратурата по делото за изнудване на хазартния предприемач Васил Божков.

Разследването стартира след арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и самият Горанов на 17 март. Тогава те бяха арестувани за 24 часа и освободени без повдигнати обвинявания.

" Твърденията на господин Божков са погрешни, съобщи Горанов пред публицисти, откакто даде показания.

" Върнете се 2020 година в зала " Запад ", където разясних в елементи целия проблем с неплащането на такси за хазарта. Ако някой може умерено да разяснява, това е очевидецът " Петков ". Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това., сподели още Горанов, визирайки премиера.

" С мен се е виждал във Министерство на финансите, да обсъждаме разнообразни тематики, върнете се 2020 година, когато съм коментирал ", съобщи някогашният финансов министър на въпрос дали се е срещал с Васил Божков.

Владислав Горанов добави, че ще изиска да му върнат конфискуваните при обиск движимости. Арестите са обжалвани, другите дейности ще ги обсъждаме с юристите, сподели още Горанов. По думите му не желае да съди страната, поради нелепостта на някого.

Горанов дефинира като извънредно обезверен и детски ход да бъде задържан водачът на опозицията Бойко Борисов.

Относно ареста си някогашният финансов министър посочи: " Нямаше неточно държание на полицейските управляващи ". На въпрос дали се опасява за живота си отговори негативно, само че добави: " Внимавам по какъв начин прекосявам по улиците и не се опасявам ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР